Tvrtka „ARTA-ZIP“ neprekidno je na tržištu od 1993. godine i do danas se razvila u prepoznatljivo ime kada se govori o ponudi širokog asortimana i kreativnih ideja za uređenje životnog i radnog okoliša.

U širokoj lepezi proizvoda koje nudimo uvijek vodimo računa da svatko, bio on mali ili veliki korisnik, može pronaći svoj izbor te da prezentirana oprema bude pogodna za sve urbane sredine i pristaje klasičnoj i modernoj arhitekturi. Uz proizvode iz standardne urbane i komunalne opreme nudimo i proizvode za opremanje dječjih igrališta i sportsko-rekreativnih terena, plaža, javnu rasvijetu te interijer proizvode za ustanove i poslovne objekte.

Raduje nas što je naš asortiman prepoznat u velikom broju gradova i općina, turističkih destinacija te kod mnogih poslovnih subjekata. Stoga smo radeći ovaj program postali sveprisutna hrvatska tvrtka.

Paralelno uz urbano-komunalnu opremu tvrtka „ARTA-ZIP“ prepoznatljiva je i po prodaji artikala zaštite na radu i ugostiteljske opreme.

Obratite nam se s povjerenjem. Čeka Vas mlada i osposobljena ekipa spremna odgovoriti na sva Vaša pitanja te Vam pomoći savjetom ili poticajnim prijedlogom.


Franka Lisice 2A, Zadar
+385 23 302 614
+385 91 786 2227
info@arta-zip.com